Oszd meg a cikket másokkal is:

Már nézhető a Netflix applikációjában Adam Sandler és Jennifer Aniston újabb közös filmjének a Gyagyás gyilkosságnak (Murder Mystery) az első magyar szinkronizált trailere. A streaming szolgáltató más felületein továbbra is az angol nyelvű trailer található, viszont az appon belül az előzetesnél már választható a magyar szinkron illetve felirat.

Murder Mystery | Trailer | Netflix

When an NYC cop (Adam Sandler) finally takes his wife (Jennifer Aniston) on a long promised European trip, a chance meeting on the flight gets them invited to an intimate family gathering on the Super Yacht of elderly billionaire Malcolm Quince. When Quince is murdered, they become the prime suspects in a modern day whodunit.

A Gyagyás gyilkosság Adam Sandler és Jennifer Aniston közös vígjátéka. Sandler egy balfék zsarut alakít, aki elviszi feleségét Európába (Aniston) nászútra, azonban a romantikusra tervezett kiruccanás nem várt fordulatot vesz. Már a repülőn összetalálkoznak egy milliárdos üzletemberrel, aki meghívja a párt a luxusjachtjára, de a férfit meggyilkolják, és a friss házasok az első számú gyanúsítottak.

A forgatókönyvet James Vanderbilt (A csodálatos Pókember, A függetlenség napja: Feltámadás) írta, a rendező pedig Kyle Newacheck (A munka hősei, Game Over, Man!).

Az előzetesben Jennifer Aniston magyar hangja továbbra is Kökényessy Ági, Adam Sandler pedig Csőre Gábor. Bemutató június 14-én a magyar Netflixen, és itt az első hivatalos plakát is: