Megérkezett a Netflix első magyar szinkronos előzetese

Már nézhető a Netflix applikációjában Adam Sandler és Jennifer Aniston újabb közös filmjének a Gyagyás gyilkosságnak (Murder Mystery) az első magyar szinkronizált trailere. A streaming szolgáltató más felületein továbbra is az angol nyelvű trailer található, viszont az appon belül az előzetesnél már választható a magyar szinkron illetve felirat.

A Gyagyás gyilkosság Adam Sandler és Jennifer Aniston közös vígjátéka. Sandler egy balfék zsarut alakít, aki elviszi feleségét Európába (Aniston) nászútra, azonban a romantikusra tervezett kiruccanás nem várt fordulatot vesz. Már a repülőn összetalálkoznak egy milliárdos üzletemberrel, aki meghívja a párt a luxusjachtjára, de a férfit meggyilkolják, és a friss házasok az első számú gyanúsítottak.

A forgatókönyvet James Vanderbilt (A csodálatos Pókember, A függetlenség napja: Feltámadás) írta, a rendező pedig Kyle Newacheck (A munka hősei, Game Over, Man!).

Az előzetesben Jennifer Aniston magyar hangja továbbra is Kökényessy Ági, Adam Sandler pedig Csőre Gábor. Bemutató június 14-én a magyar Netflixen, és itt az első hivatalos plakát is:

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.

Leave a Reply