Műsoron

streaming és mozi

His Dark Materials: Itt a HBO új sorozatának látványos kedvcsinálója

2019. május 17. 17:59 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A HBO kiadott egy részletes teasert az ősszel érkező His Dark Materials (Az Úr sötét anyagai) sorozatához.

His Dark Materials: Season 1: Official Teaser | HBO

His Dark Materials, a new original series based on the global bestseller, is coming soon to HBO. #HBO #HisDarkMaterials Subscribe to HBO on YouTube: https://goo.gl/wtFYd7 Adapting Philip Pullman’s award-winning trilogy of the same name, which is considered a modern masterpiece of imaginative fiction, the first season follows Lyra, a seemingly ordinary but brave young woman from another world.

A sorozat Philip Pullman fantasy könyvei alapján készültek, amik nálunk Az Úr sötét anyaga-trilógia címet viselik. A széria rendezője Tom Hooper, a főszereplő pedig Dafne Keen, aki mellett még szerepelni fog a sorozatban James McAvoy, Ruth Wilson és Clarke Peters is.

A történet egy árva kislányról szól, aki egy párhuzamos dimenzióban reked, ahol mágia és modern technológia uralkodik.

A könyv bevezetője így hangzik:

“Képzelj el egy világot, ami olyan, mint a miénk, és mégsem. Ahol lelked egy része állatdaimón formában testesül meg. Ahol a jegesmedvékből zsoldoshadsereg szervezhető. Képzeld el, hogy több világ párhuzamosan létezhet egymás mellett, és az átjárás sem lehetetlen, sőt, két különböző világ gyermekei, Lyra és Will egy harmadikban találkoznak, hogy beteljesítsék a sorsot és bevégezzék küldetésüket – egy világokra szóló élethalálharcban, ahol az arany iránytű mutatja az utat. A kaland elkezdődött, Az arany iránytű trilógia első részét, az Északi fényt pedig további izgalmas kötetek folytatják: A borostyán látcső és A titokzatos kés…”

Oszd meg a cikket másokkal is:

Hozzászólás