Heti újdonságok a Netflixen (május 13-18)

Ezen a héten is sok új magyar tartalom érkezett a Netflixre. Ahogy már megszokhattátok, jöttek első évados sorozatok, valamint régóta várt folytatások, youngster tartalmak illetve romantikus- és dokumentumfilmek, szóval a választékból nem lesz hiány.

Malibu Rescue

https://www.youtube.com/watch?v=9-xpjCU9-LI

Malibui végtelennek tűnő tengerpartja, és akik állandóan figyelnek, azok az életmentők. Néhány fiatal viszont arra vállalkozik, hogy ők lesznek a legjobb junior életmentők, és ezért bármire képesek. A filmből készült sorozat június 3-án érkezik a magyar Netflixre.

Weed the People

Daganatos gyerekek szülei követelik az USA kormányától, hogy több kutatással és forrással támogassa a marihuána széles körű orvosi felhasználását. Szerintük a növény szakkszerűbb felhasználása milliók életét menthetné meg. A dokumentumfilm megrázó élettörténeteket mesél el a téma érdeklődőinek. A dokumentumfilm külön felhívja a figyelmet, hogy az elhagngzott álláspontok közül sok még nem bizonyított.

Pinky Malinky 2. évad

Az animáció szerelmesei az első évad után megkapták az újabb évadot magyar felirattal. Pinky egy bátor és vicces virsli aki az emberek világában éli fertőzően pozitív életét. A kis virsli hétköznapjai sorra szülik a vicces és látványos eseteket, mindez egyedi stílusban és persze virsliben tálalva.

Good Sam

Nem Yorkban járunk, ahol Bradly riporterként dolgozik egy tévétársaságnál. Általában depis és meglehetősen unalmas hírekkel kell foglalkoznia, azonban híre megy a városban, hogy egy irgalmas szamaritánus pénzes csomagokat hagy a szegényeknek. A jelenség egyre jobban felkelti a riportnő érdeklődését, és elkezdi jobban beleásni magát a témába. Vajon ebben a történetben mindenki az, aminek elsőre látszik? Egy újabb könnyű hangvételű dramedy a Netflixtől, amivel egy széles közönség igényeit próbálják hétről hétre kielégíteni.

The Rain 2. évad

Az európai posztapokaliptikus sorozatok aranykorukat élik. A dán készítésű The Rain is hasonló elemekkel rendelkezik. A történet egy váratlan esőzés miatt kialakult világméretű krízist dolgoz fel, azoban jelen esetben nem zombik okozzák a pusztulást, hanem az esőcseppekkel terjedő vírus, ami elől szinte lehetetlen elmenekülni. Egy testvérpár, Simone és Rasmus viszont menedéket talál egy erdőben található bunkerben, és ott kell kihúzniuk néhány évet, miután kimerészkednek a biztonságot jelentő világukból. A The Rain második évada az első nyomvonalát veszi fel hat részben. A The Rain egy jó alapokkal rendelkező sci-fi sorozat, ami itthon is jó kritikákat kapott, így sokan várták a folytatását.

See You Yesterday

Egy fiatal lány testvérét egy tragikus rendőrségi lövöldözés során halálosan megsebesítenek. Ezt a megrázó eseményt szeretné a kishúga megakadályozni, aki mellesleg régóta kísérletezik az időutazás lehetőségével, ezért minden idejével és tudásával azon dolgozik, hogy megmentse a szeretett bátyát, akire egész életében felnézett, és akire mindig számíthatott. Azonban az időutazás kényes és összetett dolog, és egy sor veszélyes mellékszálat küld vissza a múltba, ami által a dolgok nem várt fordulatot vesznek. Egy könnyed youngster film a Netflixtől.

White Gold 2. évad

A BBC Two 1980-as években játszódó szitkomjában Vincent Swan egy gátlástalanul törtető üzletember, aki semmitől sem riad vissza, hogy még sikeresebb legyen, beleértve az őszinteséget is. Humoros jelenetek, és a sorozat a látottak alapján jól visszaadja a brit humor páratlan karaktereit.

1994

Ebben a dokumentumfilmben interjúkkal, archív felvételekkel és videókkal vizsgálják meg Luis Donaldo Colosio Mexikóban történt 1994-es gyilkosságát.

It’s Bruno 1. évad

Egy sorozat, amelyről egyelőre keveset tudunk. Alapvetően egy különc srác és Bruno kutyájának szoros és közönségszórakoztató életét meséli el, Brooklyn kultúrnegyedében.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.

Leave a Reply