Megérkezett Renée Zellweger Netflixes sorozatának magyar trailere

Megérkezett a What/If, Renée Zellweger első sorozatának hosszabb és részletesebb magyar előzetese. A szolgáltató Youtube csatornáján még angol felirattal került fel, de az applikációban már magyar felirattal is megnézhető.

Elsőként láthatjuk a gyönyörű színésznőt sorozatszerepben a Netflix új 10 részes antológia sorozatában. A What/if (Mi lenne, ha) minden része különálló cselekményt dolgoz fel, és egy rész erejéig Renée Zellweger is feltűnik benne. A sorozat egyébként egyfajta keverék lesz a drámák és neo-pszichothrillerek között, és a trailer elég sokat megmutat a cselekmény stílusáról és hangulatáról is.

Az eddigi képek alapján a What/If mélyen belenyúl a néző erkölcsi gyökereibe, és erősen megragadja az ezzel kapcsolatos érzéseket. Az első részben Renée Zellweger egy titokzatos gazdag nőt alakít, aki váratlanul felbukkan egy átlagos pár életében, és ráveszi őket arra, hogy megadja számukra a boldogulásukhoz szükséges feltételeket, cserébe az ő játékszabályai szerint kell játszaniuk.

A színésznőt korábban nem igazán láthattuk ilyen összetett karakter szerepében, így a május 24-én érkező sorozat igazi csemege lehet a műfaj kedvelőinek. További szerepekben feltűnik Jane Levy a Castle Rock sorozatból és Blake Jenner a Glee-Sztárok leszünk színész-énekese.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.

Leave a Reply