Ezeket a sorozatokat várjuk a héten a HBO GO-ra (május 13-18)

Ezen a héten sem maradunk új sorozatok nélkül a HBO GO műsortárában. Egy Mad Max-típusú aszfaltot döngető autós őrülettel, és egy háborús klasszikus sorozatos adaptációjával bővül tovább a szolgáltató online kínálata.

Kijárási tilalom (május 15)

A Sky One legújabb drámasorozata egy olyan távoli jövőben játszódik, ahol éjszakára az utcák elnéptelenednek, és szigorú kijárási tilalom lép életbe. Mindez azért vezették be, hogy megvédjék a lakosságot a gyilkos vírustól, ami megfertőzte az országot. De az igazi élet mégiscsak éjszaka zajlik, egy Londontól Skóciáig tartó autóverseny formájában.

A gyilkos éjszakai autóversenyen 25 csapat indul, ami lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy elkerüljék a kijárási tilalmat, ezzel pedig reményt, bátorságot és önbizalmat szerezhetnek önmaguk és csapatuk számára. A sorozatot Colm Mccarthy rendezte, és oly ismert színészek kaptak szerepeket mint Sean Bean, Miranda Richardson, Adam Brody, Phoebe Fox és Billy Zane

A 22-es csapdája (május 18)

George Clooney rendezőként és színészként is visszatér a sorozatok világába. Joseph Heller szatirikus második világháborús regényét dolgozta fel egy 6 részes miniszériában.

https://www.youtube.com/watch?v=MMdjEX_9gCg

Majd öt évtizeddel a filmváltozat után dramedy sorozatként éled újjá Joseph Heller szatirikus második világháborús regénye. A történet a bombázótiszt Yossarian kapitány pokoljárásán keresztül mutatja be a háború és a háborús gépezet abszurditását. A 22-es csapdája a háború és a háborús gépezet abszurditását vizsgálja a bombázótiszt Yossarian kapitány történetén keresztül. Számára nem az ellenség jelenti a fő problémát, hanem a saját hadserege, mindenekelőtt az őrült Cathchart ezredes, aki folyamatosan növeli a bevetések számát. Ha Yossarian szabadulni szeretne, ki kell játszania a megkerülhetetlen 22-es szabályt. George Clooney mellett olyan színészeket láthatunk, mint Christopher Abbott , Kyle Chandler, Hugh Laurie, és Giancarlo Giannini.

Május 15-én felkerül a HBO GO-ra az eredeti, 1970-ben készült háborús film is, ami alapjául szolgált a sorozatnak.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.

Leave a Reply