Műsoron

streaming és mozi

Megérkezett az HBO képregény sorozatának első magyar előzetese

2019. május 8. 17:39 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Végre megérkezett az HBO várva várt új sorozata, az ősszel debütáló Watchmen első előzetese, rögtön magyar felirattal!

Watchmen – Új sorozat ősszel az HBO GO kínálatában

Próbáld ki ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag Instagram: https://www.instagram.com/hbohungary/ Twitter: https://twitter.com/HBOHU Kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt megjelent ár/ajánlat lehet, hogy már nem érvényes. Az HBO fenntartja a jogot, hogy az árat és az ingyenes próbaidőszak intervallumát változtassa.

A HBO saját gyártású sorozata a Watchmen egy alternatív világban játszódik, amelyben a „szuperhősöket” törvényen kívüli igazságosztónak tekintik. Damon Lindelof (Hátrahagyottak) executive produceri felügyelete mellett készült sorozat magába foglalja az eredeti képregény szellemiségét, miközben új alapokra is helyezi azt.

Főszerepben: 

  • Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Jean Smart, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Hong Chau, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing, és James Wolk.

A sorozatot a HBO számára a Warner Bros.-szal közösen a White Rabbit készítette, a DC karakterei alapján.

Executive producer / író: Damon Lindelof, Executive producer / rendező:Nicole Kassell

Az eredeti trailer:

A sorozat premierje ősszel lesz az HBO GO-n.

Oszd meg a cikket másokkal is:

Hozzászólás