Műsoron

streaming és mozi

Heti premier: A spanyol hercegnő

2019. május 8. 16:40 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Ezen a héten érkezett a HBO GO-ra a Starz új minisorozata, A spanyol hercegnő. Philippa Gregory: Az állhatatos hercegnő könyve nyomán készült limitált drámasorozatot A fehér hercegnő utódjának szánják, amelyben csodálatos helyszínek és gyönyörű díszletek között ismerhetjük meg Aragóniai Katalint, a gyönyörű, spanyol hercegnőt, akit három éves korától arra neveltek, hogy ő legyen az angol trón várományosa.

Katalin 16 évesen végül Angliába érkezik. Az ifjú házasok kezdeti idegenkedését szerelem váltja fel, azonban lírai történetük hamarosan szomorú fordulatot vesz, hiszen alig fél évvel később megözvegyül. Akkor úgy tűnik, a trón elveszett.

A spanyol hercegnő Aragóniai Katalin életét igyekszik a legkorhűbb látvánnyal és gondosan épített karakterekkel megörökíteni. Spanyolország gyönyörű, tizenéves hercegnőjét három éves korától arra nevelték, hogy az angol trón várományosa, VII. Henrik angol király legidősebb fiának, Artúrnak a felesége lesz. A 16 éves Katalin 1501-ben érkezik Angliába ragyogó udvarával, beleértve a udvarhölgyét, Linát. Alig egy hónappal később Katalin és Artúr összeházasodnak, a lányból walesi hercegnő lesz, fél évvel később pedig özvegy, ami megkérdőjelezi királynői jövőjét.

A Spanyol Hercegnő II magyar feliratos előzetes

music: UNSECRET feat. Ruelle – Wake Up World All the rights goes to Starz

Az első rész már elérhető streamingen a HBO GO médiatárában, és hétfőnként kerülnek fel az új részek.

Oszd meg a cikket másokkal is:

Hozzászólás