Bemutatjuk a modern tartalomfogyasztást: HBO Zóna

Szeretnénk mindenki számára közelebb hozni a streaming, azaz a modern tartalomfogyasztás páratlan szórakozását. Ezért úgy alakítottuk ki a Műsoron.hu kategóriáit, hogy valamennyi magyarul is elérhető online tartalomszolgáltató műsor, illetve videótárát külön részekre bontottuk, hogy mindig megtaláljátok a számotokra leginkább tetsző tartalmakat.

Az HBO GO egy online, internet alapú videótár, ahol legálisan, vírus- és reklámmentesen kereshet bárki filmek és sorozatok közül. Magyarországon az HBO online videótára több mint 6315 órányi szórakozást kínál. 1178 mozifilmet (KIDS filmet, dokumentumfilmet, koncertet és egyéb tartalmat), továbbá 326 sorozatot (KIDS címekkel együtt).

2019 március 31-i adatok alapján

A kínálat hetente frissül, a nemzetközi tartalmakhoz pedig mindig elérhető magyar szinkron vagy felirat. Az első hónap ingyenes, de a próbaidőszak lejártát követően is csak 1490 Ft/hó az előfizetés díja, és bármikor lemondható.

A HBO Zóna ezeket a tartalmakat fogja hétről hétre bemutatni. A legfrissebb megjelenésektől a várható újdonságokig, ebben a kategóriában kifejezetten a HBO GO online műsoraira fogunk koncentrálni, hogy segítsünk eligazodni a sok száz vagy ezer tartalom között.

Élményt adunk a szórakozásnak!

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.

Leave a Reply