Műsoron

streaming és mozi

Bemutatjuk a modern tartalomfogyasztást: A Netflix Világ

2019. május 7. 09:00 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Netflix New Logo Animation 2019

SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any internet-connected screen.

Szeretnénk mindenki számára közelebb hozni a streaming, azaz a modern tartalomfogyasztás páratlan szórakozását. Ezért úgy alakítottuk ki a Műsoron.hu kategóriáit, hogy valamennyi magyarul is elérhető online tartalomszolgáltató műsortárát külön részekre bontottuk, hogy mindig megtaláljátok a számotokra leginkább tetsző tartalmakat.

A Netflix Világa A Netflix felületén található magyar nyelvű filmeket, sorozatokat, természetfilm sorozatokat, és még számtalan izgalmas tartalmakat fog bemutatni. A legfrissebb megjelenésektől a várható újdonságokig, ebben a kategóriában kifejezetten a Netflixé lesz a főszerep, hogy segítsünk eligazodni a sok száz tartalom között.

Jelenleg 5019 tartalom található a Magyarországról is elérhető Netflix oldalán. 3439 film (mozifilmek, saját gyártású filmek, természet- és dokumentumfilmek) továbbá 1580 sorozat (külső vagy saját gyártású) közül választhatunk, de ebből csak picivel több mint 400 film, és 200 alatti sorozatcím érhető el magyar nyelven.

2019 május 1-i adat alapján.

Élményt adunk a szórakozásnak!

Oszd meg a cikket másokkal is:

Hozzászólás